Fra 1 til 2 linjer. Pris €100.000

En af mine absolutte favoritbyer – Amsterdam, har fået redesignet dets logo. Der er ikke sket voldsomt meget, og med tanke på at det har kostet små 800.000 kr., kan man overveje om det er spild af borgernes skattepenge?! Jeg kan nu meget godt lide det :)

Amsterdam new logo
Venstre: Det gamle logo, højre: Det nye logo

Læs mere og se eksempler på det nye logo i brug her

Tankevækkende, og klogt tænkte print-ads

LEGO – Simpsons

Moms demand action

McDonalds – Loves Wi-fi

Se mange flere her > www.viralnova.com/creative-print-ads

Lækker parallax scrolling

everylastdrop

Det er blevet så moderne med parallax scrolling. Mange sider fungerer skidt, nogen nogenlunde, og denne rigtig fedt.

Se flere fine eksempler her: www.creativebloq.com/web-design/parallax-scrolling-1131762

iPhone Hacks

Nogle små smarte pointers. Fedt med double speed ladning…

App Switcher Concept

Det her kan jeg godt lide.

Rando – Pisse god idé!

ustwo har lavet en app. En foto-app. Dem er der røv mange af, men den her skiller sig gevaldigt ud fra mængden. Dels er den smuk og simpel at arbejde med. Den tager billeder i en rund ramme, hvilket tiltaler mig meget, men det bedste ved den er, at du ikke behøver at have en masse venner, der benytter samme app. Rando sender bare dit billede til en helt tilfældig bruger i universet. Se det synes jeg er sjovt!

Hent den her. Den koster ikke en skid.

Perfekt Currency converter app

Skal du ud at rejse? Ja, det skal du på et eller andet tidspunkt. Man har altid brug for at kunne omregne den eksotiske/lokale valuta til DKK. Der er mange apps til din iPhone, der kan hjælpe dig med det, men der findes ingen som den her.

Currency – Made Simple er super lækker og simpel (as hell). Og selv ikonet kan man godt forsvare at have liggende fremme, og ikke gemme væk i en undermappe. Download den – den koster godt nok syv kroner, men det gør en liter skummet også.

I Norge hos Canal Digital

Sidder lige nu i møde hos Canal Digital i Oslo, der i samarbejde med Xstream, har hyret mig til at designe deres kommende iPad LiveTV App. Her er koldt, meget koldt (-13).